Ski Service inseamna reparatia si intretinerea echipamentelor de schi de toate tipurile, de la ski alpin, ski de tura sau snowboard toate avand nevoie din cand in cand de un pic de revigorare si ca de fiecare data noi, SPORTS GAMES te putem ajuta sa fii pregatit pentru orice partie! Experienta noastra a devenit mai bogata odata cu achizitionarea masinilor profesionale de slefuit, ascutit si ceruit WINTERSTEIGER AUSTRIA.
WhatsApp Image 2022-10-26 at 16.23.01
WhatsApp Image 2022-10-28 at 09.36.26

Pentru a obtine performante sportive maxime si pentru o viata mai lunga a echipamentelor de schi acestea trebuie sa treaca printr-o seria de procese tehnologice efectuate periodic. Acest lucru ramane de facut de echipa Sports Games, echipa instruita si calificata de partenerul nostru – WINTERSTEIGER.
Firma noastra a fost fondata in anul 2002 de oameni tineri si entuziasti, avand ca obiect de activitate importul si furnizarea de echipamente sportive de schi si tenis. Am reusit sa ne facem cunoscuti si sa ne dezvoltam in toata tara, nu numai prin marci de renume dar si prin seriozitatea de care am dat dovada in tot acest timp. Obiectivul nostru principal este acela de a oferi clientilor din tara o gama variata de articole sportive de iarna si de vara

Pe langa aceasta ne consolidam pozitia pe piata echipammentelor sportive prin oameni calificati in cele doua domenii de activitate, adaptati unui ritm alert si deselor schimbari inerente al activitatii noastre. Directiile de activitate pun la dispozitie o gama larga de echipament sportiv de calitate la cele mai mari standarde ,incepand cu iarna: schiuri, legaturi, clapari, bete, imbracaminte si accesorii de schi alpin si schi fond.

Inceputul o reprezinta compania FISCHER www.fischerskishop.ro care se evidentiaza prin tehnologia de prima clasa al echipamentelor de iarna care le pune la dispozitia clientilor sai fideli: schiuri, clapari, legaturi , bete, imbracaminte si accesorii pentru schiul alpin si cel de fond, si care sunt doar cateva din elemetele dominante ale celui mai mare furnizor al nostru.

CÉBÉ www.cebeshop.ro Atunci cand spunem Cébé ne gandim la ochelarii si castile de schi ce au o mare influenta in sportul de iarna. Marca Cébé este in topul celor mai buni furnizori de accesorii de schi inca din anul 1892 si care, odata cu cresterea sa pe piata mondiala a dus la imbunatatirea echipamentelor sportive prin calitate si succes.

BOLLÉ www.bolle.ro inseamna ochelari de soare, de schi si casti, inseamna protectie de 99% pentru cei care poarta lentile, precizie, securitate si confort.

KOMPERDELL www.komperdell.ro recunoscut pentru protectii, bete si accesorii atat pentru profesionisti cat si pentru amatori cu un design sportiv

TOKO Wax and Care www.toko-store.ro reprezinta ingrijirea si protectia tuturor echipamentelor de iarna prin: ceara pentru schi si accesorii, produse speciale pentru imbracamintea si incaltamintea de sezon.

SWIX Sports  include ceara pentru ingrijirea tuturor accesoriilor sportului de iarna, schi alpin si de fond, biathlon, schi nordic, feeride si snowboard.

Loffler- unul dintre cele mai cunoscute si calitative branduri de haine si accesorii pentru ciclism,alergare,ski si drumetii montane

Prin calitatea serviciilor sale, SC SPORTS GAMES SRL poate fi considerat un furnizor complet, la care cu o singura oprire un client poate achizitiona toata gama de articole de schi si nu numai.